top of page

JOBBA HOS OSS

Älskar du matlagning, har tusen sköna ideér på drinkar eller back- packat genom Mexico och vill dela med dig av din kärlek till maten, landet och kulturen varje dag på jobbet?

Älskar du dessutom service så vill vi gärna höra från dig!

Kolla om ditt drömjobb är ledigt här nedanför!

Var det inget av jobben som fick ditt hjärta att slå ett extra slag? Hör av dig till oss ändå, vi letar alltid efter rätt person till vårt härliga gäng!

Lättast är att maila eller ringa oss

Vi söker: SERVICE PERSONAL

Älskar du att jobba med service? Vi på Mexikanska Monarkin och Mercado Mexico har en vision att bjuda in till en varm härlig atmosfär där vi skapar spännande möten mellan det mexikanska köket och kreativt nytänkande. Vi står stolt med ena benet i Mexico medan vi tar in och inspireras av nya trender och influenser från hela i världen. Just nu söker vi någon med erfarenhet av alá carte till vårt härliga servisteam. Du skall vara glad, utåtriktad och alltid sätta gästerna i centrum. Vi behöver framförallt hjälp på helger men för rätt person kan det även finnas pass på vardagar. Låter det här som något för dig?

Hör av dig till oss med CV och några rader om dig själv till hola@mexikanskamonarkin.se

DSC07023.JPG

Vi söker: KOCK

Är du kock som skulle älska att laga mexikansk fusion? Vi på Mexikanska Monarkin och Mercado Mexico har en vision att bjuda in till en varm härlig atmosfär där vi skapar spännande möten mellan det mexikanska köket och kreativt nytänkande. Vi står stolt med ena benet i Mexico medan vi tar in och inspireras av nya trender och influenser från hela i världen. Just nu söker vi en erfaren kock med en kärlek till det mexikanska köket som är stabil och självgående. Det är ett krav att du kan engelska och har jobbat minst 1år som kock. Låter det här som något för dig? Då hoppas vi du hör av dig till oss?

Skicka CV och några rader om dig själv till hola@mexikanskamonarkin.se

IMG_0063.JPG
bottom of page